2011. január 24., hétfő

Mit is ír?

Mörjike ismét új papírcsomaggal jelentkezett. Nagyon szép, lágy kékség jellemzi. A készlet  "Winter Craft"  névre hallgat. Örültem neki, mert kicsit kimozdított engem is a nagy barnaságomból. Az oldalam pedig, amit készítettem ezekből a papírokból:

Mivel volt, akinek feltűnt, hogy hetvenvalahányról hirtelen huszonvalahányra apadt a blogbejegyzéseim száma: nos, igen... Egy rossz napomon múlt héten kikukáztam ötvenvalahányat. Hirtelen feleslegesnek éreztem az egészet, és úgy gondoltam, megtartom magamnak az elkészült oldalakat (kivétel CT). Ezt az érzés mostanra csillapodott azért... :)

8 megjegyzés:

Unknown írta...

jaj de aranyos oldalt készítettél, vagyis a fotók, a cím, a kommentár nagyon aranyos, az oldalad pedig profi!! :) nagyon tetszik!

Bíró Ágnes írta...

Az egyik legjobb oldalad mostanság. Imádom!!
Annak meg külön örülök, hogy kibillentél a barnaságból. Hidd el jó az, jót tesz az ember lelkének a színes kavalkád is.

Azt viszont nem értem miért landolt olyan sok bejegyzésed a kukában. :(((

Kata írta...

Nagyon tetszik a téma. Szépséges oldal! :)

Budaházi Brigitta írta...

Csillu, az oldalad mesés! Nagyon szeretem a stílusodat, ugye tudod ezt??? Sajnálom, hogy rossz hangulatod volt a múlt héten. Remélem, az oldalakat azért megtartottad!!!!!!

Janka írta...

a fotók eleve tüneményesek: megzabálom, ahogy olvassa az újságot :D nagyon szépséges az oldalad - tetszik a kékséged is :)

Eszter(beszteri) írta...

Ó, ne tedd ezt velünk, Csilla, és szoktam idejárni inspirálódni... :( Remélem, látunk tőled továbbra is alkotásokat, és nem tűnnek el ezek a szépségek!!!!!!!!!!

szrjudit írta...

Tudod, a kisbetűs részek amiket nem szoktunk elolvasni ;) A képeid fantasztikusak, csak semmi kukázás. Ez már közérdek ;)

Margó írta...

Csodálatosak a fotók és azok a gyönyörű szemek, kezecske - gyönyörű színhatás, szerintem teljesen mindegy, hogy milyen színeket használsz, "csak szép és harmonikus oldalra vagy képes":-)))))